Shiko dhe kërko kërkesat

  

Rreth 120 kërkesa për qasje u gjetën

Përgjigja nga Ministria e Drejtësisë për Besnik Hoti.

I nderuari z. Hoti, Ju jeni adresuar tek personi përgjegjës për qasje në Dokumente Publike andaj Ju lutem përcjellin këtu kërkesën tuaj. Faleminderit! Me respekt, Qëndresë Mustafa Zv. Udhëheqëse e Divizionit për Komunikim Publik Ministria e Drejtë...

Suksesshme.

Mesazhi vijues dërguar Kuvendi i Republikës së Kosovës nga Arianit Dobroshi.

I nderuar Burim Etemaj, Ju lutemi me njoftoni kur mund te pres pergjigje per kete kerkese. Sinqerisht, Arianit Dobroshi

Tepër e vonuar.

Kërkesa për shqyrtim të brendshëm dërguar tek Agjencioni për Regjistrim Civil nga Arianit Dobroshi.

E nderuar Agjenci për Regjistrim Civil, Ju lutemi me njoftoni kur mund te pres pergjigje per kete kerkese. Me respekt, Arianit Dobroshi

Në pritje për rishqyrtim të brendshëm.

Përgjigja nga Komuna e Prishtinës për Elira Çallaki.

Pershendetje Elira,  uroj te jeni mire.  Te bashkelidhur gjeni dokumentin sipas kerkeses te derguar nga DKA.  Çdo të mirë, Arlinda Kastrati,  Zyra e Komunikimit / PR & Communications Kabineti i Kryetarit / Mayor’s Office Komuna e Prishtin...

Suksesshme.

Kërkesë për Komuna e Prishtinës nga Veton Kasapolli. Shënuar nga Elira Çallaki.

Përshëndetje, Institucionet duhet të përgjigjen brenda 7 ditëve kalendarike nga dita e regjistrimit të kërkesës. Nëse institucioni nuk përgjigjet ose përgjigja është jo e plotë, ju mund të dërgoni ankesë te Agjencia për Privatësi dhe Informim brenda...

Tepër e vonuar.

Kërkesë për Ministria e Punëve të Brendshme nga Arianit Dobroshi. Shënuar nga Arianit Dobroshi.

Kane kerkuar ta dergoj ne ARC. Po e ridergoj atje.

Informacioni nuk u mbajt.

Përgjigja nga Komuna e Prishtinës për Vedat Shehu.

Pershendetje Vedat,  uroj te jeni mire.  Sipas pyetjeve te parashtruara, gjeni ne vijim pergjigjet nga Drejtoria e Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit te Kontratave: Punimet në rrugën “Ahmet Gashi” janë ndërprerë si pasojë e kushteve atmosferi...

Suksesshme.

Kërkesa është dërguar te Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare nga Arbnor Hasani.

A mund te me informoni per numrin e bizneseve, me fusheveprimtari te teknoogjise se informacionit, qe jane regjistruar dhe mbyllur gjate 5 viteve te fundit, me llojin perkates te biznesit? Me respekt, Arbnor Hasani

Tepër e vonuar.

Kërkesa është dërguar te Komuna e Prishtinës nga Bashkim Islami.

Ju lutem, nese mund te kemi nje pergjigjje sa i perket legalizimit te banesave te banimit kolektiv ne rr. Hajrullah Abdullahu. Gjate viti 2021, sic jemi informuar nga kompania qe ka bere ndertimin dhe shitjen e banesave, jemi njoftuar qe te gjitha...

Tepër e vonuar.

Kërkesa është dërguar te Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë nga Blerton Haxhiu.

Më duhet informacioni lidhur me nxënësit me nevoja të veqanta me diagnozë paraprake nga mjeku specialist për komunën e Ferizajt - 4 vitet e fundit (sipas vitit kalendarik) 2023 - 2022 - 2021 - 202 Për sa nxënës është bërë vlerësimi pedagogjik nga...

Tepër e vonuar.

Kërkesë për Kuvendi i Republikës së Kosovës nga Vullnet Gacaferri. Shënuar nga Arianit Dobroshi.

Institucioni e ka per oblgim te dorezoj pergjigjen ne formen qe e kerkon qytetari.

Trajtuar me postë.

Kërkesa është dërguar te Agjencia e Statistikave e Kosovës nga Arianit Dobroshi.

E nderuar ASK, Ju lutem ma dergoni listen emrave dhe mbiemrave me frekuencat e tyre ne Kosove. Formati me duhet ne fome te strukturuar per lexim kompjuterik. Nuk me duhen emrat e personave individual (emri i nderlidhur me mbiemer) prandaj kjo kerk...

Informacioni nuk u mbajt.

I nderuar z. Dobroshi, Po ju përcjellim listën e institucioneve që menaxhohen nga Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës    Institucionet shëndetësore të nivelit dytësor dhe tretësor të kujdesit shëndetësor, të cilat përbëjnë  Shër...

Suksesshme.

Përgjigja nga Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës për lis luci.

I nderuar, Ju lutem specifkojeni pyetjen tuaj sepse eshte shume e paqarte! Per cfare ujera te qytetit te Prishtines e keni fjalen, per ujerat e pijes apo per ujera siperfaqesore te lumenjeve? Per cilet parametra te analizave laboratorike kerkoh...

Në pritje të klasifikimit.

Përgjigja nga Ministria e Shëndetësisë për Arianit Dobroshi.

I nderuar z. Dobroshi, Sa i përket numrave kontaktues dhe adresave për institucionet, luteni që t’i drejtoheni ShSKUK-së, pasi që ne nuk i posedojmë. Faleminderit për mirëkuptim! Me respekt,   Gjylferije Zabeli, Zëvendësuese e Udhëheqësit të Divizi...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komisioni i Pavarur i Mediave për Vullnet Gacaferri.

I nderuari z.Gacaferri, Lidhur me kërkesën tuaj, ju përcjell të bashkangjitur regjistrat e të licencuarve në Komisionin e Pavarur të Mediave. Të dhënat e njëjta janë publike në webfaqen e KPM-së në këtë link: https://www.kpm-ks.org/telicencuarit/306...

Suksesshme.

Kërkesa është dërguar te Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë nga Arianit Dobroshi.

E nderuar Ministri e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Kjo është një kërkesë për qasje në dokumente publike. Ju lutem ma dërgoni në formë tabelare listën e institucioneve arsimore në Kosovë. Mundësisht secili institucion të ketë edhe informacion...

Tepër e vonuar.

Përgjigja nga Policia e Kosovës për Arianit Dobroshi.

I nderuar Jeni i mirepritur, dhe qkado qe ne mund te ju ndihmojme dhe kemi ne posedim, jemi ne dispozicion. Me respekt Kapiten Daut Hoxha Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun e PK -së, DPP, Prishtinë

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Leposaviqit për Elira Çallaki.

Postovani, htela sam da Vas obavestim da nisam radnik opstine Leposavic od 2017.godine, od kada sam kao porodilja ostala bez posla. Nisam upucena u njihovo funkcionisanje, te Vas stoga molim da se obratite drugim osobama, kako biste dobili zeljene...

Në pritje të klasifikimit.

Mesazhi vijues dërguar Universiteti i Pejës nga Arianit Dobroshi.

Përshëndetje, Jam duke pritur përgjigje në këtë kërkesë për qasje në dokumente publike. Me respekt, Arianit Dobroshi

Tepër e vonuar.

Kërkesa është dërguar te Ministria e Punëve të Brendshme nga Arianit Dobroshi.

E nderuar Ministri e Punëve të Brendshme, Kjo është një kërkesë për qasje në dokumente publike. Ju lutem ma dërgoni kontratën aktuale që keni për licenca të Microsoft. Me respekt, Arianit Dobroshi

Tepër e vonuar.

Përgjigja nga Komuna e Shtërpcës për Elira Çallaki.

Postovanje Slobodno se obratite za sve sto vam treba,na raspolaganju sam vam. Tasa Radic ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #110 per te Drejten e Informimit]> Sent: Thursday, September 7, 2023 12:13 PM To: Tasa...

Suksesshme.

Përgjigja nga Inspektorati Policor i Kosovës për Elira Çallaki.

Pershendetje Elira; Ju konfirmoj se aktualisht mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike Brenda IPK-se.   ​Me respekt;   Arbër Beka Udhëheqës i Divizionit për marrëdhënie me publikun dhe bashkëpunim ndërkombëtar Chief of Div...

Suksesshme.

Përgjigja nga Zyra Kombëtare e Auditimit për Elira Çallaki.

Përshëndetje, Konfirmoj se unë (Shqipe Hetemi) jam zyrtare përgjegjëse për qasje në dokumente publike brenda Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA). Me respekt Shqipe Hetemi, Zyrtare për Komunikim me Media Zyra Kombëtare e Auditimit Lagjja Arbër...

Suksesshme.

Kërkesa është dërguar te Komuna e Prishtinës nga Bleron Limani.

Ju lutemi më informoni se cili është statusi i zgjidhjes së problemit të qenve endacak, sipas planit te Komunës? Dimri po afrohet, edhe ende ka tepër shumë qenë endacak rrugëve të Prishtinës, të cilët në shumë raste të evidentuara i kanë sulmuar dhe r...

Tepër e vonuar.