Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare

Institucioni publik

2 kërkesa

Kërkesa është dërguar te Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare nga Arbnor Hasani.

A mund te me informoni per numrin e bizneseve, me fusheveprimtari te teknoogjise se informacionit, qe jane regjistruar dhe mbyllur gjate 5 viteve te fundit, me llojin perkates te biznesit? Me respekt, Arbnor Hasani

Tepër e vonuar.

Përgjigja nga Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare për Elira Çallaki.

E nderuar qe dy vite nuk punoi ma ketu ne kete pozite, andaj kerkojeni Lebibe Halitin Sent from my iPhone

Në pritje të klasifikimit.

Vetëm kërkesat që janë bërë me dumeditë janë të shfaqura. ?