Shiko dhe kërko kërkesat

  

Rreth 50 kërkesa për qasje u gjetën

Përgjigja nga Ministria e Shëndetësisë për Arianit Dobroshi.

I nderuar z. Dobroshi, Sa i përket numrave kontaktues dhe adresave për institucionet, luteni që t’i drejtoheni ShSKUK-së, pasi që ne nuk i posedojmë. Faleminderit për mirëkuptim! Me respekt,   Gjylferije Zabeli, Zëvendësuese e Udhëheqësit të Divizi...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komisioni i Pavarur i Mediave për Vullnet Gacaferri.

I nderuari z.Gacaferri, Lidhur me kërkesën tuaj, ju përcjell të bashkangjitur regjistrat e të licencuarve në Komisionin e Pavarur të Mediave. Të dhënat e njëjta janë publike në webfaqen e KPM-së në këtë link: https://www.kpm-ks.org/telicencuarit/306...

Suksesshme.

Përgjigja nga Policia e Kosovës për Arianit Dobroshi.

I nderuar Jeni i mirepritur, dhe qkado qe ne mund te ju ndihmojme dhe kemi ne posedim, jemi ne dispozicion. Me respekt Kapiten Daut Hoxha Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun e PK -së, DPP, Prishtinë

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Shtërpcës për Elira Çallaki.

Postovanje Slobodno se obratite za sve sto vam treba,na raspolaganju sam vam. Tasa Radic ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #110 per te Drejten e Informimit]> Sent: Thursday, September 7, 2023 12:13 PM To: Tasa...

Suksesshme.

Përgjigja nga Inspektorati Policor i Kosovës për Elira Çallaki.

Pershendetje Elira; Ju konfirmoj se aktualisht mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike Brenda IPK-se.   ​Me respekt;   Arbër Beka Udhëheqës i Divizionit për marrëdhënie me publikun dhe bashkëpunim ndërkombëtar Chief of Div...

Suksesshme.

Përgjigja nga Zyra Kombëtare e Auditimit për Elira Çallaki.

Përshëndetje, Konfirmoj se unë (Shqipe Hetemi) jam zyrtare përgjegjëse për qasje në dokumente publike brenda Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA). Me respekt Shqipe Hetemi, Zyrtare për Komunikim me Media Zyra Kombëtare e Auditimit Lagjja Arbër...

Suksesshme.

Përgjigja nga Ministria e Ekonomisë për Elira Çallaki.

Pershendetje, E nderuar, po ky eshte e-maili ku duhet te dergohen kerkesat per qasje ne dokumente publike. Kerkoj falje per vonese ne kthim te pergjigjes, por der dje kam qene ne pushim vjetor. Me respekt, Fadil Bajraktari, Zyrtar për mirëmbajtjen...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Junikut për Elira Çallaki.

Pershendetje te nderuar,shpresoj te jeni mirë dhe punet po ju shkojnë mirë. Po ju drejtohem nga Komuna e Junikut ne lidhje me kerkese tuaj ne lidhje me  zyrtarin përgjegjës per qasje ne dokumente publike. Pra Zyrtar per qasje ne dokumente publ...

Suksesshme.

Përgjigja nga Minitria e Zhvillimit Rajonal për Elira Çallaki.

E nderuar, Konfirmoj që unë Arta Maloku mbajë pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal. Me Respekt! Arta MALOKU Udhëheqse e Divizionit për Komunikim Publik Head of the Division for Public Commu...

Suksesshme.

Përgjigja nga Instituti Arkeologjik i Kosovës për Elira Çallaki.

E nderuar, Ju konfirmoj se, aktualisht e mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente zyrtare në institucionin tonë.. Me respekt, Drejtor i IAK Dr, sc. Enver Rexha

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Mamushës për Elira Çallaki.

inderuar i\e ju urojë të jeni mirë me shëndet Ju dhe familja. po un jom zyrtar per informim por edhe puna shtes mbajm qasja dokument publik Ju faliminderit per bashkepunim shendet dhe gjitha te mira. me respekt,​​ İdriz MAZREK Zyrtar për İnfor...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Skenderajt për Elira Çallaki.

Përshëndetje, Ju njoftoj se unë jam zyrtar për qasje në dokumente publike në komunën e Skenderajt. Gjithë të mirat! ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #112 per te Drejten e Informimit]> Sent: Thursday, Septem...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Lipjanit për Elira Çallaki.

Pershendetje e nderuar, Me vendim te kryetarit jam person pergjegjes per Qasje ne Dokumente Publike. Shendet e pune te mbare. Qëndresa Jashanica Dërmaku Komuna e Lipjanit Zyrtare për informim Tel: 038 200 41 508 __________________________________...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Gjilanit për Elira Çallaki.

Pershendetje e nderuar Une jam ende si zyrtare per qasje ne dokumente publike e njekohesishte kjo eshte emaili ku munde te drejtohen kerkesat. Gjithë të mirat, Hekurani _________________________________ Hekuran Rapuca Asistent Administrativ Komuna...

Suksesshme.

Përgjigja nga Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës për Elira Çallaki.

Preshendetje, Ju konfirmoj qe une jam zyrtare per Qasje ne Dokumenta Publike ne kuader te ShSKUK/QKUK dhe se ky esht eemiali im zyrtar! Me respekt. Mirlinda Qyqalla ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #144 per...

Suksesshme.

Pershendetje, Ju njoftoj se ende jam përgjegjëse për qasje në dokumente publike brenda institucionit tone. Me respekt Arbnore Zogjani Halili Zyrtare e Lartë Ekzekutive AMMKM Tel: +383 (0) 38-200-10-800 E-mail: [adresaj postes elektronike] Adresa:...

Suksesshme.

Përgjigja nga Ministria e Shëndetësisë për Elira Çallaki.

Përshëndetje e nderuar znj, Çallaki, Zyrtar përgjegjës për kërkesat për Qasje në Dokumentet Publike në kuadër të MSh-së jam unë, Gjylferije Zabeli me vendim të Sekretarit të Përgjithshëm të MSh-së nga data 25.08.2023. Të bashkëngjitur gjeni edhe Ve...

Suksesshme.

Përgjigja nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës për Elira Çallaki.

E nderuara znj. Çallaki, Lidhur me shkresën tuaj, ju njoftoj që unë jam e ngarkuar me punë shtesë si Zyrtare për Qasje në Dokumente Publike, për Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës (AShAK), e jo për Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovë...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Fushë Kosovës për Elira Çallaki.

Përshëndetje Ju njoftoj se me Vendim të Kryetarit të Komunës, Zyrtari për Qasje në Dokumente Publike në Komunën e Fushë Kosovës është: Amir Bullatovci Drejtor i Drejtorisë për Administratë Komuna e Fushë-Kosovës Tel. 038/ 200 40 551 Mob. 044/ 777-...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Istogut për Elira Çallaki.

Pershendetje po jeni ne adresen e sakt Me Respekt, Jeta Balaj Imeraj Zyrtare e Lartë për Komunikim me Publikun Komuna e Istogut Mob: +383 (49) 766 406 Email: [Mesazhi per kerkese tekKomuna e Istogut] [adresaj postes elektronike] Web: https://kk.rk...

Suksesshme.

Përgjigja nga Policia e Kosovës për Elira Çallaki.

Të nderuar/a, Ju konfirmoj se lidhur me kerkesat per qasje ne dokumente publike ne PK, mund ti adresoni ne kete adresë: [Mesazhi per kerkese tekPK] dhe [adresaj postes elektronike] Per ndonje sqarim shtese lirisht na kontaktoni Me respekt Kapiten...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Suharekës për Elira Çallaki.

Përshëndetje po kjo adres është valide numri i tel,044 887 470 gjithë të mirat. Me respekt, Haxhi Mamaj Koordinator i Arkivit Komunal TKomuna e Therandës Adresa: Komuna - Therandë Brigada 123, Therandë, 23000, Republika e Kosovës Tel: +386(0)49519...

Suksesshme.

Përgjigja nga Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit për Elira Çallaki.

E nderuara znj. Çallaki, Duke kërkuar zyrtarin për qasje ju, ju jeni drejtuar Drejtorës së Përgjithshme të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. Ju informoj që zyrtar për qasje për Agjencinë për Informim dhe Privatësi është, Besjana Maksutaj-Gërvall...

Suksesshme.

Përgjigja nga Trupa Ekzekutive e Inspektoratit te Punës për Elira Çallaki.

Përshendetje Elira, me poshte ke te dhenat e Zyrestares per Qasje ne Dokumente Publike Jehona Arifi- Zyrtare për Qasje në Dokumente Publike Zyra për Komunikim Publik Ministria e Financave, Punes dhe Transfereve Email: [Mesazhi per kerkese tekTrupa...

Suksesshme.

Përshëndetje, Ju njoftoj se duke më nuk e mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike në AKMRRSB pasi që nuk jam pjesë e Agjencisë. Ju rekomandoj që të kontaktoni me z. Naser Balaj, Udheheqës i Sektorit për Mbrojtjen nga Rreza...

Pjesërisht e suksesshme.