Policia e Kosovës

Institucioni publik, i emërtuar gjithashtu edhe PK

2 kërkesa

Përgjigja nga Policia e Kosovës për Elira Çallaki.

Të nderuar/a, Ju konfirmoj se lidhur me kerkesat per qasje ne dokumente publike ne PK, mund ti adresoni ne kete adresë: [Mesazhi per kerkese tekPK] dhe [adresaj postes elektronike] Per ndonje sqarim shtese lirisht na kontaktoni Me respekt Kapiten...

Suksesshme.

Përgjigja nga Policia e Kosovës për Arianit Dobroshi.

I nderuar Jeni i mirepritur, dhe qkado qe ne mund te ju ndihmojme dhe kemi ne posedim, jemi ne dispozicion. Me respekt Kapiten Daut Hoxha Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun e PK -së, DPP, Prishtinë

Suksesshme.

Vetëm kërkesat që janë bërë me dumeditë janë të shfaqura. ?