Fillimi i punimeve ne Rrugen F

Përgjigja e kësaj kërkese është vonuar.. Sipas ligjit, në të gjitha rrethanat, Komuna e Prishtinës duhet të ishte përgjigjur deri tani (detajet). Ju mund të ankoheni duke kërkon rishqyrtim të brendshëm.

Të nderuar Komuna e Prishtinës,

Desha te interesohem lidhur me zhvillimet per realizimin e Rruges F e cila eshte ne Bregun e Diellit.

Ju lutem a mund te ndani ndonje informate lidhur me kete se kur planifikohet te fillohen punimet ne kete rruge dhe sa pritet te zgjasin ato?

Faleminderit paraprakisht.

Me respekt,
Vedat Shehu