Skip to content

Krijo një llogari ose Kyçuni

Bëje kërkesën!

Kërkesa është dërguar te Komuna e Prishtinës nga Bashkim Islami.

Ju lutem, nese mund te kemi nje pergjigjje sa i perket legalizimit te banesave te banimit kolektiv ne rr. Hajrullah Abdullahu. Gjate viti 2021, sic jemi informuar nga kompania qe ka bere ndertimin dhe shitjen e banesave, jemi njoftuar qe te gjitha...

Në pritje të përgjigjes.

Kthehu te përmbajtja