Lista e deputetëve në formë tabelare - kërkesë për qasje

Përgjigja e kësaj kërkese është vonuar.. Sipas ligjit, në të gjitha rrethanat, Kuvendi i Republikës së Kosovës duhet të ishte përgjigjur deri tani (detajet). Ju mund të ankoheni duke kërkon rishqyrtim të brendshëm.

Arianit Dobroshi

I nderuar Kuvend i Republikës së Kosovës,

Kjo eshte nje kerkese per qasje ne dokumente publike.

Ju lutem ma dërgoni nese e keni ne forme tabelare listen e deputeve sipas legjislatures dhe me partine qe i ka perku deputeti qe nga fillimi e deri sot.

Me respekt,
Arianit Dobroshi

Burim Etemaj, Kuvendi i Republikës së Kosovës

I nderuar z. Dobroshi,

Në këtë link gjeni listën e deputetëve të shtatë legjislaturave: https://www.kuvendikosoves.org/shq/arkiv...

Kurse në linkun tjetër, listën e deputetëve të Legjislaturës së VIII-të: https://www.kuvendikosoves.org/shq/deput...

Me respekt,
Burim Etemaj

-----Original Message-----
From: Arianit Dobroshi [mailto:[Mesazhi per #170 per te Drejten e Informimit]]
Sent: Saturday, January 13, 2024 12:35 PM
To: Burim Etemaj <[adresa e postës elektronike]>
Subject: Kërkesë për E Drejta e Informimit - Lista e deputetëve në formë tabelare - kërkesë për qasje

I nderuar Kuvend i Republikës së Kosovës,

Kjo eshte nje kerkese per qasje ne dokumente publike.

Ju lutem ma dërgoni nese e keni ne forme tabelare listen e deputeve sipas legjislatures dhe me partine qe i ka perku deputeti qe nga fillimi e deri sot.

Me respekt,

Arianit Dobroshi

-------------------------------------------------------------------

Të lutem përdor këtë adresë të postës elektronike për të gjitha përgjigjet në këtë kërkesë:

[Mesazhi per #170 per te Drejten e Informimit]

A është [Mesazhi për kërkesë tekKuvendi] adresë e gabuar për Kuvendi i Republikës së Kosovës? Nëse po, të lutem na kontakto nëpërmjet këtij formulari:

http://dumedite.org/sq/change_request/ne...

Shfajësim: Ky mesazh dhe çdo përgjigje që ti i jep atij do të publikohen në internet. Politikat tona për privatësinë dhe të drejtat autoriale:

http://dumedite.org/sq/help/officers

Keni parasysh që në disa raste publikimi i kërkesave dhe përgjigjeve do të vonohet.

Nese ju si nenpunes civil per te Drejten e Informimit mendoni se ky sherbim eshte i dobishem, ju lutem kerkojini IT-se tuaj te lidhe faqen tuaj elektronike me faqen tone te DI.

-------------------------------------------------------------------

fsheh pjesët e cituara

Arianit Dobroshi

I nderuar Z. Etemaj,

Faleminderit per pergigjen tuaj.

I kam pa ne uebfaqe, por mua mu deshte informacioni ne forme tabelare.

Prandaj nese e keni ne forme tabelare (xls), ju lutem ma dergoni.

Me nderime,
Arianit Dobroshi

I nderuar Burim Etemaj,

Ju lutemi me njoftoni kur mund te pres pergjigje per kete kerkese.

Sinqerisht,
Arianit Dobroshi