Shiko dhe kërko kërkesat (page 2)

  

Rreth 57 kërkesa për qasje u gjetën

Përgjigja nga Komuna e Suharekës për Elira Çallaki.

Përshëndetje po kjo adres është valide numri i tel,044 887 470 gjithë të mirat. Me respekt, Haxhi Mamaj Koordinator i Arkivit Komunal TKomuna e Therandës Adresa: Komuna - Therandë Brigada 123, Therandë, 23000, Republika e Kosovës Tel: +386(0)49519...

Suksesshme.

Përgjigja nga Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit për Elira Çallaki.

E nderuara znj. Çallaki, Duke kërkuar zyrtarin për qasje ju, ju jeni drejtuar Drejtorës së Përgjithshme të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. Ju informoj që zyrtar për qasje për Agjencinë për Informim dhe Privatësi është, Besjana Maksutaj-Gërvall...

Suksesshme.

Përgjigja nga Trupa Ekzekutive e Inspektoratit te Punës për Elira Çallaki.

Përshendetje Elira, me poshte ke te dhenat e Zyrestares per Qasje ne Dokumente Publike Jehona Arifi- Zyrtare për Qasje në Dokumente Publike Zyra për Komunikim Publik Ministria e Financave, Punes dhe Transfereve Email: [Mesazhi per kerkese tekTrupa...

Suksesshme.

Përshëndetje, Ju njoftoj se duke më nuk e mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike në AKMRRSB pasi që nuk jam pjesë e Agjencisë. Ju rekomandoj që të kontaktoni me z. Naser Balaj, Udheheqës i Sektorit për Mbrojtjen nga Rreza...

Pjesërisht e suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Drenas për Elira Çallaki.

Te nderuar, Une jam Bekim Dobra, udhëheqës i Zyres per Komunikim me Publikun, njeherit ushtroj edhe pozitën e zyrtarit per shqyrtimin fillestar te kërkesave per qasje ne dokumente publike ne Komunen e Drenasit. Per cfardo qe keni, ne do te shqyrto...

Suksesshme.

E nderuara Elira, ju konfirmoj se une jam zyrtarja per qasje ne dokumente publike ne MMPHI, dhe ky eshte e-maili im: [Mesazhi per kerkese tekMMPHI] Gjithë të mirat !   Valdete  TAHIRI-AZEMI Zyrtare për informim Divizioni për Komunikim Publik MMPHI i...

Suksesshme.

Përgjigja nga Agjencioni i Kosovës për Forenzikë për Elira Çallaki.

E nderuar, Kontaktoni pësonin përmes Email adresës: [adresaj postes elektronike] Shemsi Duriqi, Agjencia e Kosovës për Forenzikë Tel. 038 200 76 306

Suksesshme.

Përgjigja nga Ministra e Financave Punës dhe Transfereve për Elira Çallaki.

Përshëndetje, Ju informoj se unë Ganimete Abdullahu, nuk jam më zyrtare përgjegjëse për të pranuar kërkesat për qasje në dokumente publike në MFPT. Për këtë pozitë përgjegjëse është zyrtarja : Jehona Arifi, Email adresa: [adresaj postes elektronike...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Vitisë për Elira Çallaki.

Përshëndetje të nderuar! Ju faleminderit për shkresën tuaj. Konfrimojmë se adresa është e saktë pos numrit të telefonit që ka ndryshuar në 048 766 259. Në link nuk mund të klikoj pa marrë verifikimin nga ASHI për shkaqe të sigurisë kibernetike....

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Prishtinës për Elira Çallaki.

Përshëndetje e nderuar, uroj të jeni mirë. Bazuar në vendimin e Kryetarit të Kryeqytetit z. Përparim Rama, që nga shtatori i vitit 2022 jam caktuar zyrtare përgjegjëse për qasje në dokumente publike. Në linkun e bashkëlidhur gjeni Vendimin: https:/...

Suksesshme.

Përgjigja nga Qendra e Studentëve për Elira Çallaki.

Pershendetje, po ende jam une Shyhrete Abdullahu  pergjegjese per Qasje ne Dokumente Publike ne Qendren e Studenteve. Per çdo sherbim mund te me kontaktoni ne kete adres dhe numrin e telefonit 044661098. Me respekt Shyhrete Abdullahu Zyrtare p...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Kaçanikut për Elira Çallaki.

Pershendetje e nderuar, deri ne fund te javes se ardhshme jam une dhe e kam kete pozite, ndersa pas kesaj kohe jam ne pushim te lehonise, por me email automatike do te informoheni se ku te orientoheni. Gjitha te mirat

Pjesërisht e suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e H. të Elezit për Elira Çallaki.

Konfirmoj se kjo adres esht e duhura per kerkes per qasje ne dokumente publike me respek Basjkim Sopa- Zyrtar per qasje ne dokumente publike mob.044/381-314 __________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #90 per te Drejten e Inf...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Vushtrrisë për Elira Çallaki.

Po e nderuar ende jam zyrtar për qasje në dokumentet publike. Me respekt, Azem Bejta Zyrtar për qasje në dokumentet publike Komuna e Vushtrrisë

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Kamenicës për Elira Çallaki.

Pershendetje Po une jam zyrtare e caktuar per Qasje ne Dokumente Publike. Gjithë të mirat, / All the best, Valdete Berisha - Murina Zyrtare e Lartë për Raportim dhe Informim / Report and Information High Officer Zyrtare për Qasje në Dokumente Publi...

Suksesshme.

Përgjigja nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës për Elira Çallaki.

Po. Adresa është e saktë! Me respekt, Donika Krasniqi Zyrtare e Lartë për Komunikim me Publikun/Zyra e Kryeministrit [Mesazhi per kerkese tekZKM] 038-200-14-045

Suksesshme.

Përgjigja nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë për Elira Çallaki.

E nderuar, Të gjitha kontaktet për zyrtare e pranimin të kërkesave për Qasje ne Dokument Publike në Ministrin e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, dhe të Agjencive që janë në kuadër të MINT i keni të publikuar në ueb-faqen e MINT. Linku: https:...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Podujevës për Elira Çallaki.

Pershendetje, Konfirmoj se une me te dhenat si ne vijim: Sabedin Namani Pozita: Udheheqes i Sektorit ligjor email: [Mesazhi per kerkese tekKomuna e Podujevës] tel:tel: 044 422 062 038 200 41 023 Ende jam i caktuar ne cilesine e zyrtarit pergjeg...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Malishevës për Elira Çallaki.

Përshendetje juve, Jam, Izet Shala- Udhëheqës i Njësisë Për Komunikim Publik dhe njëherit, zyrtar për Qasje në Dokumenta Publike. Jufaleminderit !

Suksesshme.

Përgjigja nga Ministria e Punëve të Brendshme për Elira Çallaki.

E nderuar, Une ende vazhdoj te jem edhe Zyrtar per Qasje ne Dokumentet Publike ne MPB. Gjithe te mirat per ju Sent from my Galaxy

Suksesshme.

Përgjigja nga Kuvendi i Republikës së Kosovës për Elira Çallaki.

Përshëndetje! E nderuar znj. Çallaki, E konfirmoj se jam personi përgjegjës në Kuvendin e Kosovës për t’i pranuar kërkesat për qasje në dokumente publike. Me respekt, Burim Etemaj Sent from my iPhone

Suksesshme.

Të nderuar,   Ju njoftoj se nga dt. 8 shtator gjendem në pushim të lehonisë, andaj për çdo kërkesë tuajën ju lutem drejtohuni tek  [adresaj postes elektronike].   Me respekt,  

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Pejës për Elira Çallaki.

Pershendetje e nderuar z.Elira Çallaki po une jame zyrtar per qasje ne dokumente zyrtare publike , dhe te dhenate i kame ne veb faqe te Komuna e Pejës  Me respekte  Besart Berisha  Sent from [1]Outlook for Android ══════════════════════════════...

Suksesshme.

Përgjigja nga Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës për Elira Çallaki.

E nderuar znj.Çallaki, Konfirmoj se unë edhe më tutje ushtroj detyrat e Zyrtarit për shqyrtim te kërkesave për qasje ne dokumentet publike. Me respekt, Nazim Berbatovci Zyrtar për shqyrtim të kërkesave për qasje në dokumente publike dhe mbrojtje...

Suksesshme.

Përgjigja nga Komuna e Gjakovës për Elira Çallaki.

E konfirmoj se kjo adrese eshte adresa per pranimin e kerkesave per qasje ne dokumente publike Artani

Suksesshme.