Zyrtari / ja për qasje në dokumente publike

Elira Çallaki bëri këtë kërkesë nën E Drejta e Informimit të Ministria e Ekonomisë si pjesë e një pakete prej 112 institucioneve

Masat automatike anti-spam janë vendsour për këtë kërkesë të vjetër. Ju lutem na njoftoni nëse ende pritet përgjigje ose nëse keni problem për t'u përgjigjur.

Kërkesa ishte e suksesshme.

Përshendetje,

Po ju shkruaj nga organizata FLOSSK për të konfirmuar që kjo adresë emaili është ende emaili i duhur për të pranuar kërkesat për qasje në dokumente publike siç parashihet me ligj për insituticonin tuaj. Këtë listë e kemi pranuar nga Agjencia për Informim dhe Privatësi.

A mundeni ju lutem të konfirmoni duke u përgjigjur në këtë email nëse aktualisht jeni duke mbajtur pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike brenda institucionit tuaj?

Nëse këtë përgjegjësi tash e ka dikush tjetër, ju lutem na informoni për zyrtarin aktual përgjegjës për këtë funksion, emailin dhe numrin e telefonit zyrtar të personit.

Me respekt,

Elira Çallaki

Fadil Q.Bajraktari, Ministria e Ekonomisë

Të nderuar

 

Prej datës 07 deri më 19 korrik jam në pushim.

Ju lutem kontaktoni kolegen time Maria Dodoaj në: [adresaj postes elektronike]
apo

[adresaj postes elektronike]

 

Fadil Q.Bajraktari, Ministria e Ekonomisë

1 Shtojcë

Pershendetje,

E nderuar, po ky eshte e-maili ku duhet te dergohen kerkesat per qasje ne dokumente publike.

Kerkoj falje per vonese ne kthim te pergjigjes, por der dje kam qene ne pushim vjetor.

Me respekt,
Fadil Bajraktari,
Zyrtar për mirëmbajtjen e ueb-faqes,
Ministria e Ekonomisë
Tel: +383 38 200 21508
Emaili: [Mesazhi per kerkese tekME]

shfaq pjesët e cituara