Zyrtari / ja për qasje në dokumente publike

Elira Çallaki bëri këtë kërkesë nën E Drejta e Informimit të Policia e Kosovës si pjesë e një pakete prej 112 institucioneve

Masat automatike anti-spam janë vendsour për këtë kërkesë të vjetër. Ju lutem na njoftoni nëse ende pritet përgjigje ose nëse keni problem për t'u përgjigjur.

Kërkesa ishte e suksesshme.

Përshendetje,

Po ju shkruaj nga organizata FLOSSK për të konfirmuar që kjo adresë emaili është ende emaili i duhur për të pranuar kërkesat për qasje në dokumente publike siç parashihet me ligj për insituticonin tuaj. Këtë listë e kemi pranuar nga Agjencia për Informim dhe Privatësi.

A mundeni ju lutem të konfirmoni duke u përgjigjur në këtë email nëse aktualisht jeni duke mbajtur pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike brenda institucionit tuaj?

Nëse këtë përgjegjësi tash e ka dikush tjetër, ju lutem na informoni për zyrtarin aktual përgjegjës për këtë funksion, emailin dhe numrin e telefonit zyrtar të personit.

Me respekt,

Elira Çallaki

Daut Hoxha, Policia e Kosovës

Të nderuar/a,

Ju konfirmoj se lidhur me kerkesat per qasje ne dokumente publike ne PK, mund ti adresoni ne kete adresë: [Mesazhi per kerkese tekPK] dhe [adresaj postes elektronike]

Per ndonje sqarim shtese lirisht na kontaktoni

Me respekt

Kapiten/Captain Daut HOXHA

Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Kosovës

Kosovo Police Press and Public Relation Office

Zyrë/Office: 038 5080 1237

Mob: +383 (0) 44 181 418

________________________________________
From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #136 per te Drejten e Informimit]>
Sent: Thursday, September 7, 2023 12:40 PM
To: Daut Hoxha
Subject: Kërkesë për E Drejta e Informimit - Zyrtari / ja për qasje në dokumente publike

Përshendetje,

Po ju shkruaj nga organizata FLOSSK për të konfirmuar që kjo adresë emaili është ende emaili i duhur për të pranuar kërkesat për qasje në dokumente publike siç parashihet me ligj për insituticonin tuaj. Këtë listë e kemi pranuar nga Agjencia për Informim dhe Privatësi.

A mundeni ju lutem të konfirmoni duke u përgjigjur në këtë email nëse aktualisht jeni duke mbajtur pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike brenda institucionit tuaj?

Nëse këtë përgjegjësi tash e ka dikush tjetër, ju lutem na informoni për zyrtarin aktual përgjegjës për këtë funksion, emailin dhe numrin e telefonit zyrtar të personit.

Me respekt,

Elira Çallaki

-------------------------------------------------------------------

Të lutem përdor këtë adresë të postes elektronike për të gjitha përgjigjet në këtë kërkesë:

[Mesazhi per #136 per te Drejten e Informimit]

A është [Mesazhi per kerkese tekPK] adresë e gabuar për Policia e Kosovës? Nëse po, të lutem na kontakto nëpermjet ketij formulari:

http://dumedite.org/sq/change_request/ne...

Shfajësim: Ky mesazh dhe çdo përgjigje që ti i jep atij do të publikohen në internet. Politikat tona për privatësinë dhe të drejtat autoriale:

http://dumedite.org/sq/help/officers

Keni parasysh që në disa raste publikimi i kërkesave dhe përgjigjeve do të vonohet.

Nese ju si nenpunes civil per te Drejten e Informimit mendoni se ky sherbim eshte i dobishem, ju lutem kerkojini IT-se tuaj te lidhe faqen tuaj elektronike me faqen tone te DI.

-------------------------------------------------------------------