Browse and search requests

  

About 58 FOI requests found

Response by TERMOKOS to Vedat Shehu on .

I nderuar, Uroj t'jeni mirë me shëndet dhe punët t'ju ecin mbarë! Kyçja e kompleksit ''Banesat e bardha" është pjesë e projektit, në kuadër të të cilit planifikohen të kyçen në rrjetin e ngrohjes 129 objekte banesore, me fondin prej 5 milion eurosh...

Successful.

Response by Ministry of Justice to Besnik Hoti on .

I nderuari z. Hoti, Ju jeni adresuar tek personi përgjegjës për qasje në Dokumente Publike andaj Ju lutem përcjellin këtu kërkesën tuaj. Faleminderit! Me respekt, Qëndresë Mustafa Zv. Udhëheqëse e Divizionit për Komunikim Publik Ministria e Drejtë...

Successful.

Response by Muncipality of Prishtina to Elira Çallaki on .

Pershendetje Elira,  uroj te jeni mire.  Te bashkelidhur gjeni dokumentin sipas kerkeses te derguar nga DKA.  Çdo të mirë, Arlinda Kastrati,  Zyra e Komunikimit / PR & Communications Kabineti i Kryetarit / Mayor’s Office Komuna e Prishtin...

Successful.

Response by Muncipality of Prishtina to Vedat Shehu on .

Pershendetje Vedat,  uroj te jeni mire.  Sipas pyetjeve te parashtruara, gjeni ne vijim pergjigjet nga Drejtoria e Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit te Kontratave: Punimet në rrugën “Ahmet Gashi” janë ndërprerë si pasojë e kushteve atmosferi...

Successful.

I nderuar z. Dobroshi, Po ju përcjellim listën e institucioneve që menaxhohen nga Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës    Institucionet shëndetësore të nivelit dytësor dhe tretësor të kujdesit shëndetësor, të cilat përbëjnë  Shër...

Successful.

Response by Ministry of Health to Arianit Dobroshi on .

I nderuar z. Dobroshi, Sa i përket numrave kontaktues dhe adresave për institucionet, luteni që t’i drejtoheni ShSKUK-së, pasi që ne nuk i posedojmë. Faleminderit për mirëkuptim! Me respekt,   Gjylferije Zabeli, Zëvendësuese e Udhëheqësit të Divizi...

Successful.

Response by Independent Media Commission to Vullnet Gacaferri on .

I nderuari z.Gacaferri, Lidhur me kërkesën tuaj, ju përcjell të bashkangjitur regjistrat e të licencuarve në Komisionin e Pavarur të Mediave. Të dhënat e njëjta janë publike në webfaqen e KPM-së në këtë link: https://www.kpm-ks.org/telicencuarit/306...

Successful.

Response by Kosovo Police to Arianit Dobroshi on .

I nderuar Jeni i mirepritur, dhe qkado qe ne mund te ju ndihmojme dhe kemi ne posedim, jemi ne dispozicion. Me respekt Kapiten Daut Hoxha Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun e PK -së, DPP, Prishtinë

Successful.

Response by Municipality of Shtrpce to Elira Çallaki on .

Postovanje Slobodno se obratite za sve sto vam treba,na raspolaganju sam vam. Tasa Radic ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #110 per te Drejten e Informimit]> Sent: Thursday, September 7, 2023 12:13 PM To: Tasa...

Successful.

Response by Police Inspectorate of Kosovo to Elira Çallaki on .

Pershendetje Elira; Ju konfirmoj se aktualisht mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike Brenda IPK-se.   ​Me respekt;   Arbër Beka Udhëheqës i Divizionit për marrëdhënie me publikun dhe bashkëpunim ndërkombëtar Chief of Div...

Successful.

Response by National Audit Office to Elira Çallaki on .

Përshëndetje, Konfirmoj se unë (Shqipe Hetemi) jam zyrtare përgjegjëse për qasje në dokumente publike brenda Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA). Me respekt Shqipe Hetemi, Zyrtare për Komunikim me Media Zyra Kombëtare e Auditimit Lagjja Arbër...

Successful.

Response by Ministry of Economy to Elira Çallaki on .

Pershendetje, E nderuar, po ky eshte e-maili ku duhet te dergohen kerkesat per qasje ne dokumente publike. Kerkoj falje per vonese ne kthim te pergjigjes, por der dje kam qene ne pushim vjetor. Me respekt, Fadil Bajraktari, Zyrtar për mirëmbajtjen...

Successful.

Response by Municipality of Junik to Elira Çallaki on .

Pershendetje te nderuar,shpresoj te jeni mirë dhe punet po ju shkojnë mirë. Po ju drejtohem nga Komuna e Junikut ne lidhje me kerkese tuaj ne lidhje me  zyrtarin përgjegjës per qasje ne dokumente publike. Pra Zyrtar per qasje ne dokumente publ...

Successful.

Response by Ministry of Regional Development to Elira Çallaki on .

E nderuar, Konfirmoj që unë Arta Maloku mbajë pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente publike në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal. Me Respekt! Arta MALOKU Udhëheqse e Divizionit për Komunikim Publik Head of the Division for Public Commu...

Successful.

Response by Archaeological Institute of Kosovo to Elira Çallaki on .

E nderuar, Ju konfirmoj se, aktualisht e mbaj pozitën e zyrtarit përgjegjës për qasje në dokumente zyrtare në institucionin tonë.. Me respekt, Drejtor i IAK Dr, sc. Enver Rexha

Successful.

Response by Municipality of Mamusha to Elira Çallaki on .

inderuar i\e ju urojë të jeni mirë me shëndet Ju dhe familja. po un jom zyrtar per informim por edhe puna shtes mbajm qasja dokument publik Ju faliminderit per bashkepunim shendet dhe gjitha te mira. me respekt,​​ İdriz MAZREK Zyrtar për İnfor...

Successful.

Response by Municipality of Skenderaj to Elira Çallaki on .

Përshëndetje, Ju njoftoj se unë jam zyrtar për qasje në dokumente publike në komunën e Skenderajt. Gjithë të mirat! ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #112 per te Drejten e Informimit]> Sent: Thursday, Septem...

Successful.

Response by Municipality of Lipjan to Elira Çallaki on .

Pershendetje e nderuar, Me vendim te kryetarit jam person pergjegjes per Qasje ne Dokumente Publike. Shendet e pune te mbare. Qëndresa Jashanica Dërmaku Komuna e Lipjanit Zyrtare për informim Tel: 038 200 41 508 __________________________________...

Successful.

Response by Municipality of Gjilan to Elira Çallaki on .

Pershendetje e nderuar Une jam ende si zyrtare per qasje ne dokumente publike e njekohesishte kjo eshte emaili ku munde te drejtohen kerkesat. Gjithë të mirat, Hekurani _________________________________ Hekuran Rapuca Asistent Administrativ Komuna...

Successful.

Preshendetje, Ju konfirmoj qe une jam zyrtare per Qasje ne Dokumenta Publike ne kuader te ShSKUK/QKUK dhe se ky esht eemiali im zyrtar! Me respekt. Mirlinda Qyqalla ________________________________________ From: Elira Çallaki <[Mesazhi per #144 per...

Successful.

Pershendetje, Ju njoftoj se ende jam përgjegjëse për qasje në dokumente publike brenda institucionit tone. Me respekt Arbnore Zogjani Halili Zyrtare e Lartë Ekzekutive AMMKM Tel: +383 (0) 38-200-10-800 E-mail: [adresa e postës elektronike] Adresa:...

Successful.

Response by Ministry of Health to Elira Çallaki on .

Përshëndetje e nderuar znj, Çallaki, Zyrtar përgjegjës për kërkesat për Qasje në Dokumentet Publike në kuadër të MSh-së jam unë, Gjylferije Zabeli me vendim të Sekretarit të Përgjithshëm të MSh-së nga data 25.08.2023. Të bashkëngjitur gjeni edhe Ve...

Successful.

Response by Academy of Sciences and Arts of Kosovo to Elira Çallaki on .

E nderuara znj. Çallaki, Lidhur me shkresën tuaj, ju njoftoj që unë jam e ngarkuar me punë shtesë si Zyrtare për Qasje në Dokumente Publike, për Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës (AShAK), e jo për Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovë...

Successful.

Response by Municipality of Fushë Kosova to Elira Çallaki on .

Përshëndetje Ju njoftoj se me Vendim të Kryetarit të Komunës, Zyrtari për Qasje në Dokumente Publike në Komunën e Fushë Kosovës është: Amir Bullatovci Drejtor i Drejtorisë për Administratë Komuna e Fushë-Kosovës Tel. 038/ 200 40 551 Mob. 044/ 777-...

Successful.

Response by Municipality of Istog to Elira Çallaki on .

Pershendetje po jeni ne adresen e sakt Me Respekt, Jeta Balaj Imeraj Zyrtare e Lartë për Komunikim me Publikun Komuna e Istogut Mob: +383 (49) 766 406 Email: [Mesazhi per kerkese tekKomuna e Istogut] [adresaj postes elektronike] Web: https://kk.rk...

Successful.