Shiko dhe kërko kërkesat

  

Rreth 2 kërkesa për qasje u gjetën

Kërkesë për Ministria e Punëve të Brendshme nga Arianit Dobroshi. Shënuar nga Arianit Dobroshi.

Kane kerkuar ta dergoj ne ARC. Po e ridergoj atje.

Informacioni nuk u mbajt.

Kërkesa është dërguar te Agjencia e Statistikave e Kosovës nga Arianit Dobroshi.

E nderuar ASK, Ju lutem ma dergoni listen emrave dhe mbiemrave me frekuencat e tyre ne Kosove. Formati me duhet ne fome te strukturuar per lexim kompjuterik. Nuk me duhen emrat e personave individual (emri i nderlidhur me mbiemer) prandaj kjo kerk...

Informacioni nuk u mbajt.