Skip to content

Meritat kujt duhet #

Alaveteli, softueri që fuqizon dumeditë, është një projekt i mySociety, një organizatë në Mbretërinë e Bashkuar. mySociety ndërton faqe interneti që fuqizojnë qytetarët të kërkojnë llogari nga autoritetet. Dhe kjo është një nga ato faqe.

Zhvillimi #
Brohoritje të përzemërta për kontribuesit e shumtë të Alavetelit.

Si t'na ndihmoni #
Bëhuni vullnetar #

Nëse keni pasion për transparencën, durim dhe pak kohë të lirë, mendoni të bëheni një administratorët vullnetar të dumeditë. Puna përfshin mbështetjen e përdoruesve, ndihmën për zgjidhjen e çështjeve ligjore dhe formësimin e drejtimit të faqes, dhe kryesisht menaxhohet me email.

Në radhë të parë, kontaktoni me ne.

Kontributet tuaja, sado të vogla, vërtetë ndihmojnë. Mbështetni FLOSSK-un.

Jepju rrugë gjërave #

Administrimi mund të jetë argëtues! Ndihmoni njerëzit të gjejnë kërkesa të suksesshme dhe monitoroni performancën e institucioneve, duke luajtur lojën e kategorizimit.

Përhapni fjalën #

Ne nuk kemi një buxhet masiv marketingu, kështu që fjala e gojës ndihmon vërtetë.

  • Shkruani një postim në blog për dumeditë, ose një kërkesë interesante që keni gjetur.
  • Postoni rreth sajtit dhe çfarë mund të bëhet me të, në një forum që frekuentoni.
  • Tregojuni miqve për të.
  • Njoftoni gazetën tuaj lokale ose revistën e komunitetit se sa të dobishëm jemi.
  • Bëj një bisedë.
  • Na kërkoni broshura për t'i lënë në bibliotekën ose kafenenë tuaj lokale.
Përmirësoni kodin #

Keni parë diçka që mund të funksiononte më mirë? Nëse jeni programues, merrni kodin burimor për projektin tonë amë Alaveteli dhe dërgojini një kërkesë për tërheqje. Dumeditë është koduar në Ruby on Rails.

Kthehu te përmbajtja