Komuna e Mamushës

Institucioni publik

1 kërkesë

Përgjigja nga Komuna e Mamushës për Elira Çallaki.

inderuar i\e ju urojë të jeni mirë me shëndet Ju dhe familja. po un jom zyrtar per informim por edhe puna shtes mbajm qasja dokument publik Ju faliminderit per bashkepunim shendet dhe gjitha te mira. me respekt,​​ İdriz MAZREK Zyrtar për İnfor...

Suksesshme.

Vetëm kërkesat që janë bërë me dumeditë janë të shfaqura. ?