TERMOKOS

A public authority, also called TERMOKOS

1 request

Response by TERMOKOS to Vedat Shehu on .

I nderuar, Uroj t'jeni mirë me shëndet dhe punët t'ju ecin mbarë! Kyçja e kompleksit ''Banesat e bardha" është pjesë e projektit, në kuadër të të cilit planifikohen të kyçen në rrjetin e ngrohjes 129 objekte banesore, me fondin prej 5 milion eurosh...

Successful.

Only requests made using dumeditë are shown. ?