Lista e deputetëve në formë tabelare - kërkesë për qasje

Response to this request is long overdue. By law, under all circumstances, Assembly of the Republic of Kosovo should have responded by now (details). You can complain by requesting an internal review.

I nderuar Kuvend i Republikës së Kosovës,

Kjo eshte nje kerkese per qasje ne dokumente publike.

Ju lutem ma dërgoni nese e keni ne forme tabelare listen e deputeve sipas legjislatures dhe me partine qe i ka perku deputeti qe nga fillimi e deri sot.

Me respekt,
Arianit Dobroshi

Burim Etemaj, Assembly of the Republic of Kosovo

I nderuar z. Dobroshi,

Në këtë link gjeni listën e deputetëve të shtatë legjislaturave: https://www.kuvendikosoves.org/shq/arkiv...

Kurse në linkun tjetër, listën e deputetëve të Legjislaturës së VIII-të: https://www.kuvendikosoves.org/shq/deput...

Me respekt,
Burim Etemaj

show quoted sections

I nderuar Z. Etemaj,

Faleminderit per pergigjen tuaj.

I kam pa ne uebfaqe, por mua mu deshte informacioni ne forme tabelare.

Prandaj nese e keni ne forme tabelare (xls), ju lutem ma dergoni.

Me nderime,
Arianit Dobroshi

I nderuar Burim Etemaj,

Ju lutemi me njoftoni kur mund te pres pergjigje per kete kerkese.

Sinqerisht,
Arianit Dobroshi